Haetaan siviilipalvelushenkilöä toimistosihteerin tehtävään

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry hakee siviilipalvelushenkilöä mahdollisimman pian alkavaan palvelussuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen tilaisuuden suorittaa siviilipalveluksesi järjestökentällä! Jos olet moniosaaja, pidät rutiineista ja haluat kehittyä tapahtumien järjestäjänä, tämä palveluspaikka on sinua varten.

Siviilipalvelushenkilönä avustat vaihtelevissa toimistotehtävissä ja liiton monipuolisten tapahtumien järjestämisessä. Etsimämme henkilö ei pelkää haasteita, muttei myöskään arkirutiineja tai somea. Pääset työskentelemään nuorisovaltuustoliikkeen aktiivien, nuorten luottamushenkilöiden sekä toimiston asiantuntijoiden kanssa. Lupaamme hektisen, mutta taatusti opettavaisen ja hauskan palvelusajan, jota muistelet vielä tulevina vuosina, ja tarjoamme paljon hyviä kokemuksia tulevaa työ- tai luottamushenkilöuraasi varten.

Edellytämme, että olet tehokas ja järjestelmällinen, sekä ymmärrät nuorisojärjestön monipuolista toimintaympäristöä ja olet valmis perehtymään uusiin asioihin. Toivomme, että sinulla on järjestötoiminnan perusosaamista, hyvät tietotekniset valmiudet sekä osaamista toimistotehtävistä ja tapahtumien järjestämisestä. Toivomme myös, että sinulla on paljon halua oppia uutta tehtävistäsi palveluksen edetessä. Lisäksi odotamme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Työnimikkeesi on toimistosihteeri ja palveluksesi alkaa mahdollisimman pian. Tavanomaisten päivärahojen ja matkaetuuden lisäksi tarjoamme osittaisen lounassetelietuuden. Pääasiallinen palveluspaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa. Työ sisältää välillä myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista tarkemmin sovittavan mukaisesti.

Haluatko suorittaa palveluksesi nuorisovaltuustoliikkeessä? Perustele! Haku toimistosihteeriksi suljetaan sopivan henkilön löydyttyä, joten käy täyttämässä sähköinen lomake mahdollisimman pian. Hakemusten perusteella järjestetään työhaastattelut myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Sami Salminen sähköpostitse sami.salminen@nuva.fi tai puhelimitse numerosta 044 777 0561.

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja käsittelevät liittohallituksen puheenjohtaja ja pääsihteeri. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.