Haetaan siviilipalvelushenkilöä toimistosihteerin tehtävään

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee siviilipalvelushenkilöä mahdollisimman pian alkavaan palvelussuhteeseen. Tarjoamme mielenkiintoisen tilaisuuden suorittaa siviilipalveluksesi järjestökentällä! Jos olet moniosaaja, pidät rutiineista ja haluat kehittyä tapahtumien järjestäjänä, tämä palveluspaikka on sinua varten.

Siviilipalvelushenkilönä avustat vaihtelevissa toimistotehtävissä ja liiton monipuolisten tapahtumien järjestämisessä.  Etsimämme siviilipalvelushenkilö ei pelkää haasteita, eikä myöskään arkirutiineja tai somea. Pääset työskentelemään nuorisovaltuustoliikkeen aktiivien, nuorten luottamushenkilöiden sekä toimiston asiantuntijoiden kanssa. Lupaamme hektisen, mutta taatusti opettavaisen ja hauskan palvelusajan, jota muistelet vielä tulevina vuosina. Etsimme tekijää ja tarjoamme paljon hyviä kokemuksia tulevaa työ- tai luottamushenkilöuraasi varten!

Edellytämme, että olet tehokas ja järjestelmällinen sekä ymmärrät nuorisojärjestön monipuolista toimintaympäristöä ja olet valmis perehtymään uusiin asioihin. Toivomme, että sinulla on järjestötoiminnan perusosaamista, tietotekniset valmiudet sekä osaamista toimistotehtävistä ja tapahtumien järjestämisestä. Toivomme myös, että sinulla on paljon halua oppia uutta tehtävistäsi palveluksen edetessä. Lisäksi odotamme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Työnimikkeesi on toimistosihteeri ja palveluksesi alkaa sopimuksen mukaan aikaisintaan 1.9.2018 ja kestää alustavasti heinäkuulle 2019. Tavanomaisten päivärahojen ja matkaetuuden lisäksi tarjoamme osittaisen lounassetelietuuden. Pääasiallinen palveluspaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa, mutta olet välillä myös valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin. Työ pitää sisällään matkustamista tarkemmin sovittavan mukaisesti.

Haluatko suorittaa palveluksesi nuorisovaltuustoliikkeessä? Perustele! Haku toimistosihteeriksi suljetaan sopivan henkilön löydyttyä, joten käy täyttämässä sähköinen lomake. .

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. pääsihteeri Otto Pasma sähköpostitse otto.pasma@nuva.fi tai puhelimitse numerosta 044 331 1194.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Suora linkki hakulomakkeeseen: https://my.surveypal.com/Toimistosihteeri

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja käsittelee liittohallituksen puheenjohtaja. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.