Haetaan vs. pääsihteeriä

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee viransijaista pääsihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen alustavasti ajalle 15.5.2018 - 31.3.2019. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden nuorisovaltuustoliikkeen kärkipaikoille. Jos olet tehokas, järjestelmällinen ja motivoitunut tulevaisuuden pääsihteeri, tämä työpaikka on sinua varten.

Etsimme nuorisojärjestötoiminnan rautaista ammattilaista ja monitaituria, joka hallitsee talous-, henkilöstö- ja yhdistyshallinnon. Vs. pääsihteerinä olet valmis ihmisten, toiminnan ja muutoksen johtamiseen sekä itsesi haastamiseen monipuolisissa tehtävissä. Tarjoamme monipuolisia johtamistehtäviä, hyvät työkaverit, nuorekkaan työympäristön sekä monia ainutlaatuisia kokemuksia tulevalle työ- ja luottamushenkilöurallesi.

  •  Valittavalta vs. pääsihteeriltä edellytämme:
  • motivaatiota pääsihteerinä ja työntekijänä toimimiseen nuorisojärjestössä
  • soveltuvuutta esimieheksi, luottamushenkilöjohdon työpariksi ja nuorisojärjestön työntekijäksi
  • kykyä ja motivaatiota aktiivisesti neuvottelevassa ja sovittelevassa roolissa toimimiseen
  • riittävää joustoa ja kyvykkyyttä itsensä ja muiden johtamiseen muuttuvissa tilanteissa
  • monipuolisia esimiesvalmiuksia ihmisten, toiminnan, muutoksen ja järjestön johtamiseen
  • osaamista talous-, henkilöstö- ja yhdistyshallinnosta tai vahvaa halua oppia niistä

Lisäksi odotamme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, nuorten osallisuuteen ja poliittiseen toimintaan. Katsomme rekrytoinnissa suureksi eduksi ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen ilmaisun.

 Valittavan täysipäiväisen vs. pääsihteerin toimessa noudatetaan kokonaistyöaikaa ja alkupalkka on 3000 €/kuukausi sisältäen kiinteän kokonaistyöajankorvauksen. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee liiton toimistolla Punavuoressa, mutta olet valmis työskentelemään joustavasti iltaisin ja viikonloppuisin sekä matkustamaan sopimuksen mukaan.

  

Oletko nuorisovaltuustoliikkeen uusi pääsihteeri, työpari ja esihenkilö? Perustele! Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 17.4.2018 kello 23.59 mennessä (hakuaikaa jatkettu) täyttämällä sähköinen lomake. Hakemusten perusteella järjestetään työhaastattelut 24-25.4.2018. Haastattelusta jatkoon valituille hakijoille annetaan tehtäväksi työnäyte, joka palautetaan viimeistään 29.4.2018. Hakija esittelee työnäyteensä  liittohallitukselle hallituksen kokouksessa Helsingissä 6.5.2018. Osana useamman rekrytoinnin kokonaisuutta otamme vielä lopullissa valinnoissa huomioon valittujen henkilöiden muodostaman kokonaisuuden suhteessa kasvavan nuorisojärjestön tulevaisuuden tarpeisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Kimi Uosukainen sähköpostitse kimi.uosukainen@nuva.fi tai puhelimitse numerosta 044 777 0561.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Suora linkki hakulomakkeeseen: https://my.surveypal.com/vs_paasihteeri

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja (nimi ja vastaukset asiakysymyksiin) käsittelee koko 7-henkinen liittohallitus, joka myös päättää lopulta rekrytoinnista. Henkilötietoja käsittelevät liittohallituksen puheenjohtaja sekä pääsihteeri. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.