UUDENMAAN PIIRI

Nuva ry:n Uudenmaan piirin toiminta-alue on Suomen väestörikkain. Piiri on erityisessä asemassa, sillä sen vastuualueeseen kuuluu Helsingin nuorisoneuvosto sekä pääkaupunkiseudun suurten kuntien nuorisovaltuustot. Vastuu on siis suuri. Piiri toimii Uudenmaan alueen nuorisovaltuustojen ja nuorisovaltuuston kaltaisten toimielinten edunvalvonta- ja tukijärjestönä. Tavoitteemme on taata hyvät ja yhtäläiset vaikutusmahdollisuudet kaikille Uudenmaan nuorille. Tänä vuonna olemme sitoutuneet parantamaan piirimme toimintaa mm. aktiivisuuden ja viestinnän saralla. Meihin voi ottaa vapaasti yhteyttä Uudenmaan nuvatoimintaa koskevissa asioissa

Piirihallitus koostuu kuudesta jäsenestä mukaan lukien puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä kaksi edunvalvonta- ja tiedotusvastaavaa.

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta seuraavilla nimillä:
Facebook: https://www.facebook.com/nuvaryuusimaa/
Instagram: @nuvaryuusimaa
Voit myös tiedustella meiltä liittymislinkkiä Uudenmaan nuva-aktiivien Whatsapp -ryhmään.


Finlands Ungdomsfullmäktiges förbunds Nylands kretsorganisation. Kretsens huvudsakliga uppdrag är att fungera som Nylands regions ungdomsfullmäktiges intressebevakare. Vi ordnar även utbildningar och i regionen i frågor som angår bland annat ungdomslagens åttonde paragraf. Vårt mål är att alla Nylands kommuner har ett påverkningsorgan för ungdomarna.

 

Ota yhteyttä! 

uudenmaanpiiri(at)nuva.fi

Hallitus 2019

 Puheenjohtaja Michaela Kiianmies
Puh. 0414938547
michaela.kiianmies@gmail.com